Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایرلند تایمز، این حادثه در جریان نبرد دوم آیسن رخ داد، زمانی که فرانسوی‌ها سعی کردند آلمانی‌ها را در بهار ۱۹۱۷ به عقب برانند. سربازان آلمانی داخل تونل، متعلق به هنگ ۱۱۱ پیاده نظام بادن، بودند.

پس از پایان جنگ جهانی، هیچ یک از مقامات فرانسه و آلمانی نتوانستند تونل وینتربرگ یا نشانی از افراد داخل آن پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل، این تونل به صورت گمشده باقی ماند تا اینکه یک تاریخ‌دان به نام آلن مالینوفسکی و پسرش تصمیم گرفتند خودشان آن را پیدا کنند.

مالینوفسکی به طور منظم از بایگانی نظامی در Château de Vincennes بازدید می‌کرد و طی ۱۵ سال توانست انبوهی از نقشه‌ها، سوابق بازجویی زندانیان و توضیحات را جمع کند. در سال ۲۰۰۹، مالینوفسکی نقشه‌ای را کشف کرد که به نظر می‌رسید محل دقیق تونل را مشخص می‌کند. مالینوفسکی در آن زمان گفت: "من محل تونل را احساس می‌کردم و می‌دانستم که به آن نزدیک هستم و تونل جایی در زیر پای من است. "

با کمال تعجب، مقامات فرانسوی و آلمانی هیچ علاقه‌ای برای حفر تونل نداشتند بنابراین، در سال ۲۰۲۰، مالینوفسکی و پسرش پیِر، خودشان شروع به حفاری کردند و ورودی را پیدا کردند.

طبق گزارش‌های منتشر شده مالینوفسکی محل حفاری را پوشاند و سپس با مقامات منطقه تماس گرفت، اما چون پس از گذشت ده ماه هیچ اقدامی از سوی مقامات صورت نگرفت، خودش به سراغ خبرنگاران رفت.

گرچه هنوز کسی وارد تونل نشده است، اما مشخص شده که این مکان آخرین مکان استراحت صد‌ها سرباز آلمانی است که وقتی فرانسه در ۴ می ۱۹۱۷ درِ ورودی را بمب گذاری کرد، در آنجا زنده به گور شدند.

این انفجار باعث شد مهمات آلمانی که در داخل آن ذخیره شده بود منفجر شود. به مدت شش روز، سربازان داخل تونل خفه شدند یا خودکشی کردند. به طور معجزه آسایی، سه مرد آنقدر زنده ماندند که نجات پیدا کردند.

همانطور که یکی از بازماندگان به نام کارل فیسر نوشته است، "همه تشنه بودند و آب می‌خواستند، اما بی فایده بود. هیچ کس نمی‌توانست فرار کند. برخی به دنبال آب بودند برخی به دنبال راه فرار."

به گفته مالینوفسکی: "این سربازان همگی از کشاورزان، آرایشگران، کارمندان بانک بودند که به این جنگ آمده بودند و به گونه‌ای جان باختند که ما نمی‌توانیم آن را درک کنیم. "

آلمانی‌ها اغلب از جنگ جهانی اول به عنوان "جنگ فراموش شده" یاد می‌کنند و شاید بی توجهی مسئولان آلمانی به همین دلیل است. دیان تمپل-بارنت، سخنگوی کمیسیون جنگ گور‌های آلمان می‌گوید: "صادقانه بگویم ما از کشف این گور‌ها هیجان زده نیستیم. در حقیقت، این کشف، موضوعی بسیار تأسف آور است.

مالینوفسکی مقامات فرانسوی و آلمانی را مجبور کرد که به طور علنی محل بقایای سربازان را حفاری کنند. مالینوفسکی و فرزندش تاکنون محل ۹ سرباز را که در تونل وینتربرگ جان باخته‌اند را پیدا کرده‌اند.

اگرچه مقامات فرانسوی ادعا می‌کنند که این دو نفر، با کشف این مکان تاریخی، قانون را نقض کرده‌اند، اما مالینوفسکی معتقد است که کار او درست بوده است. او امیدوار است که مقامات این دو کشور این سربازان را در مکان مناسبی دفن کنند.

مالینوفسکی معتقد است که سربازان با تمام وسایل شخصی شان پیدا خواهند شد، زیرا این تونل‌ها محل زندگی آن‌ها در طول جنگ جهانی بوده است. او همچنین معتقد است که " پوست و مو و لباس آن‌ها مانند مومیایی‌ها هنوز سالم است". او تاکنون به دلیل احترام به مردگان از ارائه هرگونه عکس به مطبوعات امتناع کرده است.

به گفته مالینوفسکی "هر سربازی داستانی خواهد داشت، این بزرگترین کشف از جنگ جهانی اول خواهد بود."

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار خواندنی جنگ جهانی سربازان آلمانی جنگ جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر

ورود نیروهای پلیس نیویورک با استفاده از نردبان ویژه به داخل "تالار همیلتون" در دانشگاه کلمبیا برای دستگیری دانشجویان متحصن حامی فلسطین از ساختمان/ رویترز و گتی ایمجز سخنرانی هفتگی پاپ فرانسیس در واتیکان/ رویترز مرکز اسکان سیلزدگان در شهر نایروبی کنیا/ رویترز اعتراضات روز کارگر در مقابل سفارت آمریکا در شهر مانیل فیلیپین/ رویترز شهر رفح در جنوب نوار غزه/ رویترز دستگیری معترضان در تظاهرات روز جهانی کارگر از سوی پلیس لباس شخصی ترکیه در میدان تقسیم شهر استانبول/ خبرگزاری فرانسه آب تنی در یک روز گرم تابستانی در شهر کلمبو سریلانکا/ خبرگزاری فرانسه گله گوزن وحشی در اورگان آمریکا/ زوما تظاهرات روز جهانی کارگر در پارکی در شهر پاریس/ SOPA تظاهرات فعالان کمونیست در روز جهانی کارگر در شهر بارسلونا اسپانیا/ زوما حمله معترضان در روز جهانی کارگر به شعبه رستوران آمریکایی مک دونالد در پاریس/ زوما تظاهرات فعالان ضدسرمایه داری در شهر آتن یونان و در روز جهانی کارگر/ زوما نمایشگاه تسلیحات غربی به غنیمت گرفته شده از اوکراین در مسکو/ تاس کارخانه نخ ریسی در شاندونگ چین/ نورفوتو جمع آوری ماهی های تلف شده از دریاچه ای در ویتنام/ خبرگزاری فرانسه کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دیدنی های امروز؛ از موج گرما در شرق و جنوب آسیا تا وضعیت رفح

دیگر خبرها

  • پشت پرده ماجرای مفقود شدن یسنا دختر گمشده
  • پشت پرده ماجرای یسنا دختر گمشده
  • ترکمن‌های گلستان غرق در شادی؛ یسنا در آغوش مادر آرام گرفت
  • ماجرای گم شدن یسنا کوچولو چه بود؟
  • یسنا زنده پیدا شد
  • «یسنا دیدار» پس از پنج روز پیدا شد+فیلم
  • «یسنا» زنده پیدا شد + فیلم
  • یسنا ۴ ساله بعد از ۵ روز زنده پیدا شد | او کجا مانده بود؟ +فیلم لحظه پیدا شدن
  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر
  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است